Οι χώροι μας

Η Στέγη Αγάπης προορίζεται για φιλοξενία ηλικιωμένων που αναζητούν έναν προστατευμένο τρόπο διαβίωσης με ειδική φροντίδα και ιατρική επίβλεψη. Τα δωμάτια των Οικοτρόφων ευρίσκονται σε τρία επίπεδα (ισόγειο, πρώτος και δεύτερος όροφος), είναι διαμπερή με πρόσβαση σε μπαλκόνι ή στον κήπο και διαθέτουν κεντρική θέρμανση. Είναι μονόκλινα ή δίκλινα με εσωτερικό λουτρό.
Διαθέτουν ευρύχωρη ντουλάπα, κρεβάτι, κομοδίνο, πολυθρόνα, τηλέφωνο και κατά περίπτωση air condition ή ανεμιστήρα οροφής.

Υπάρχει δυνατότητα παροχής νοσοκομειακού κρεβατιού ανάλογα με το περιστατικό καθώς και ατομικού τραπεζιού για φαγητό. Με ευθύνη του κηδεμόνα υπάρχει η πρόβλεψη για τοποθέτηση τηλεόρασης και ατομικού ψυγείου. Σε όλα τα δωμάτια, όπως και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους (διάδρομοι, αίθουσες, σαλόνια, τραπεζαρία, κουζίνα, δωμάτιο ιατρείου, φυσικοθεραπευτήριο) λειτουργεί σύγχρονο σύστημα πυροπροστασίας και πυρόσβεσης. Επίσης, στους κοινόχρηστους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του συγκροτήματος του Οικοτροφείου, είναι εγκατεστημένο σύγχρονο σύστημα ασφαλείας με κάμερες, ενώ στο σύνολο των κοινόχρηστων εσωτερικών χώρων υπάρχει εγκατάσταση air condition.

Σχετικά με εμάς

Το Οικοτροφείο της Στέγης Αγάπης ο Ευαγγελιστής Ιωάννης στην Παιανία, Αττικής, συμπλήρωσε το 2023, 35 συνεχή έτη λειτουργίας. Ιδρυτές της Στέγης Αγάπης υπήρξαν οι αείμνηστοι Γεώργιος και Αικατερίνη Εμμανουήλ, γονείς του σημερινού Προέδρου του Δ.Σ. Κωνσταντίνου Γ. Εμμανουήλ….