Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων
Στέγη Αγάπης
 

Ανακοινώσεις 2007 Ανακοινώσεις 2008 Ανακοινώσεις 2009 Ανακοινώσεις 2010 Ανακοινώσεις 2011 Ανακοινώσεις 2012

Up
Οι Χώροι μας
Ανακοινώσεις
Οργάνωση / Δομή
Εκδηλώσεις
Προϋποθέσεις Εισαγωγής
Φωτογραφικό Αρχείο
Χάρτης
Επικοινωνία

 

Ανακοινώσεις 2013

 

Πρόσκληση - Σάββατο, 14/12/2013 - Χριστουγεννιάτικη Εορτή

 

 

Πρόσκληση - Τρίτη, 19/11/2013

Σας καλούμε την Τρίτη, 19/11/2013 και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Στέγης Αγάπης στην Παιανία Αττικής, (www.stegiagapis.gr) για να ταξιδέψουμε μαζί στο αξέχαστο και διαχρονικό κομμάτι 1930 – 1950 της μουσικής ιστορίας του τόπου μας.

Λίγα λόγια για την παράσταση.

Ο τίτλος του γνωστού τραγουδιού « τι 30, τι 40, τι 50» γίνεται τίτλος μουσικής παράστασης, που περιλαμβάνει τραγούδια που σημάδεψαν το θέατρο, την Επιθεώρηση και το σινεμά... από τη δεκαετία του ‘30 μέχρι και τη δεκαετία του ’50 και ερμηνεύουν η Μαρία Κανελοπούλου & ο Θάνος Πολύδωρας.

Η πρωτοτυπία της παράστασης έγκειται στο ότι ένα μέρος είναι οπτικοποιημένο, παρεμβάλλονται, δηλαδή, ατάκες από τα έργα που σχολιάζουν τα τραγούδια, αλλά προβάλλονται και σκηνές από τις αντίστοιχες ταινίες και έργα, την ώρα του τραγουδιού.

Η Μαρία και ο Θάνος έχουν θητεύσει χρόνια στο είδος, με μεγάλη επιτυχία. Εκτός από παραστάσεις, έχουν και δισκογραφία στο ενεργητικό τους, με τραγούδια των Αττίκ, Σουγιούλ, Γιαννίδη, Μουζάκη κ.α.

Την ορχήστρα αποτελούν οι: Γιώργος Τσοκάνης (πλήκτρα, φωνή, μουσική επιμέλεια), Μαρίνα Τσοκάνη (πλήκτρα, φωνή) και Θωμάς Καραμαζάκης (κιθάρα, φωνή). Τη σκηνοθετική επιμέλεια και το μοντάζ έκανε ο Θάνος Πολύδωρας.

Η παράσταση παίζεται από τις 21 Οκτωβρίου σε μουσικές σκηνές της Αθήνας.

 

 

Δευτέρα, 25/2/2013

Στις 25 Φεβρουαρίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 μ.μ η Στέγη Αγάπης διοργανώνει αποκριάτικο γλέντι. Σας προσκαλούμε να διασκεδάσετε μαζί με τους ηλικιωμένους οικότροφους μας και το προσωπικό. Το πρόγραμμα θα είναι προσφορά ομάδας επαγγελματιών μουσικών, φίλων της Στέγης Αγάπης. Στην μουσική εκδήλωση, θα παραβρίσκεται σύσσωμο το Δ.Σ και τα μέλη της Στέγης Αγάπης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου.

 

 

     

 

Home | Οι Χώροι μας | Ανακοινώσεις | Οργάνωση / Δομή | Εκδηλώσεις | Προϋποθέσεις Εισαγωγής | Φωτογραφικό Αρχείο | Χάρτης | Επικοινωνία